لیست اختراعات احسان شكاريان


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1391/05/11
تاریخ ثبت: 1391/08/15
خلاصه اختراع:

زباله هاي بيمارستاني گونه اي خطرناك و عفوني از پسماندها هستند كه روش دفع و مقابله با آنها با ديگر انواع پسماندهاي شهري متفاوت است. اين مواد به علت عفونت بالا و وجود عوامل ناقل بيماري در آنها، بايد با دقت هرچه تمام تر امحا شوند. به طور كل مي توان گفت كه امحاي زباله هاي بيمارستاني از دو بخش سترون سازي و سوزاندن يا دفن تشكيل شده است. مسئله مهمي كه در امحاي زباله هاي بيمارستاني مطرح است، امنيت جاني و سلامتي كاركنان و كارگران مربوطه و رعايت كامل شرايط و استانداردهاي زيست محيطي است. در اين سيستم سعي شده تا با تمام اتوماتيك كردن فرآيند سترون سازي و كاهش حجم زباله اين مشكل برطرف شود و امنيت جاني كارگران مربوطه تا حد زيادي افزايش يابد. همچنين در اين طرح سعي شده با استفاده از روشي جديد به منظور سترون سازي زباله هاي عفوني، ضمن رعايت تمامي استاندارد هاي زيست محيطي، توجيه اقتصادي مناسب و قيمت تمام شده فوق العاده پايين تري نسبت به سيستم هاي ديگر ارائه شود.

تاریخ اظهارنامه: 1391/05/09
تاریخ ثبت: 1391/08/15
خلاصه اختراع:

ظروف مواد غذايي و دارويي مي توانند در معرض انواع باكتري ها، قارچ ها، كپك ها، گرد و غبار، بيو فيلم هاي باكتريايي و انواع ديگر آلودگي ها قرار گيرند كه سبب انواع بيماري ها گردند. به دليل انواع آلودگي ها كه مي توانند سبب آلودگي اين ظروف شوند، بحث استريل و پاك كنندگي ظروف حاوي مواد غذايي و دارويي امري حياتي و واجب در صنايع غذايي و دارويي است. در حال حاضر به منظور استريل كردن اين ظروف از روش هايي همچون اتوكلاو استفاده مي شود كه استفاده از اين فناوري (اتوكلاو) علاوه بر مشكلات و كاستي هايي كه در زمينه ايمني، مصرف انرژي بالا و ... دارد يكي از بزرگترين مشكلاتش عدم توانايي به كارگيري براي تمامي ظروف است. با استفاده از سيستم پيشنهادي در اين طرح مي توان به اين مشكلات موجود در صنعت مواد دارويي و غذايي به منظور استريل و پاك كنندگي ظروف فائق آمد. در واقع، اين اختراع به توليد سيستم استرليزاسيوني با هزينه پايين، ايمن، مصرف انرژي پايين و قابل استفاده براي تمامي انواع ظروف انجاميده است كه با محدوديت هاي كمتري در شرايط عملياتي و ايمني مواجه هستند و براي صنايع دارويي، غذايي و بهداشتي قابل استفاده مي باشند.

تاریخ اظهارنامه: 1391/12/09
تاریخ ثبت: 1392/02/17
خلاصه اختراع:

در اين اختراع، غشاهاي تركيبي پلي اكريلونيتريل – پلي اكسي اتيلن (100) استريل اتر با استفاده از ترسيب به روش غوطه وري تهيه شدند. پلي اكريلونيتريل به عنوان پليمر، NMP به عنوان حلال، پلي اكسي اتيلن (100) استريل اتر با نام تجاري بريج به عنوان افزودني آبدوست و آب مقطر به عنوان ضدحلال مورد استفاده قرار گرفتند. تاثير دو عامل دماي حمام انعقاد و حضور افزودني بريج بر مورفولوژي، عملكرد و آبدوستي غشاهاي حاصله با بهره گيري از دستگاه هاي ميكروسكوپ الكتروني روبشي، وسيله اندازه گيري زاويه تماس و نيز پايلوت فيلتراسيون غشايي مورد بررسي قرار گرفتند. نتايج تصاوير SEM حاصل از برش عرضي غشاها نشان مي دهد كه در غلظت ثابتي از PAN، با افزودن Brij ضخامت غشاها و زاويه تماس كاهش مي يابد. همچنين با كاهش دماي حمام انعقاد ساختاري متراكم تر حاصل مي شود. نتايج حاصل از تست پايلوت غشايي نيز مويد اين موارد مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/05/12
تاریخ ثبت: 1391/11/14
خلاصه اختراع:

در اين پژوهش از روش جـدايي فـاز براي تهيـه آزمايشـگاهي غشـاهاي پلي اكريلونيتـريل اسـتفاده گرديد. پليـمر پلي اكريلونيتريل با جرم مولكولي (gr/mol 150000)، NMP به عنوان حلال و همچنين از مرپول و ايگپال به عنوان افزودني آبدوست جهت ساخت غشاهاي نامتقارن استفاده گرديد. شكل گيري غشاها در حمام انعقاد با دو سطح دمايي . و 25 درجه سانتيگراد انجام گرفت. سپس غشاهاي حاصله با استفاده از دستگاه هايي نظير ميكروسكوپ الكتروني اعم از SEM و FESEM، ميكروسكوپ نيروي اتمي (AFM)، وسيله اندازه گيري زاويه تماس و نيز پايلوت فيلتراسيون غشايي مورد ارزيابي قرار گرفتند. نتايج حاكي از آن است كه افزودن مرپول به محلول ريخته گري تا 6% وزني، ناپايداري ترموديناميكي فيلم غوطـه ور شده در حمام انعقاد را تشـديد مي كند كه نتيجه آن، افزايش در تخـلخـل غشاء حاصله مي باشد. اين در حالي است كه افزايش بيشتر مرپول (8% وزني) منجر به تشكيل ساختار متراكم تري مي شود. همچنين افزايش غلظت ايگپال از 0 به 8 درصد وزني و نيز دماي حمام انعقاد از 0C 0 به 0C 25 به ايجاد غشاهايي با تخلخل و شار عبوري بيشتر منجر شده است كه اين امر را مي توان به تشديد ناپايداري ترموديناميكي فيلم غوطه ور شده در اثر حضور ايگپال و نيز تسهيل در جا به جايي حلال و ضدحلال در اثر افزايش دما ارتباط داد. بررسي تصاوير حاصل از AFM و FESEM مويد آن است كه با افزايش درصد وزني مرپول و ايگپال در محلول ريخته گري، حفرات سطح نيز كوچكتر مي¬شوند. نتايج حاصل از آناليز زاويه تماس نشان مي دهند كه با افزودن مواد فعال سطحي به محلول ريخته گري آبدوستي غشاها بهبود يافته است.

موارد یافت شده: 4